Гарантирано ръководство, което да бъде дистрибутор на дрехи в САЩ
02/10/2018, публикувано от Alanic Global
Веднъж далечна мисъл, много повече и много повече хора започват компании за разпространение на облекло в наши дни. И никой не е наистина шокиран, като се има предвид, че самата индустрия е в процъфтяване и най -добрите доставчици на дрехи, базирани в САЩ, доставят на предприемачите с много повече възможности за мащабиране и поддържане на услугата доста лесно.

Искате ли да бъдете един от най -добрите дистрибутори на дрехи, базирани в САЩ?

Ако сте отворени за тази идея, ето как можете да тръгнете по пътя като тотален професионалист (дори когато не познавате клек за тази индустрия).
1. Говорете с други дистрибутори на дрехи
Можете да четете и ще знаете; Но когато говорите с други дистрибутори на дрехи, ще разберете. Затова се свържете с другите по един и същи път – било го лично или с помощта на онлайн платформи – и им говорете за цялата операция и технически аспекти. От решаващо значение е преди да започнете, знаете всичко от това, в което се захващате.
2. Отделете време за избор на производителя
Цялата ви услуга за дистрибуция ще разчита на производителите или доставчиците на дрехи, базирани в САЩ. Затова не забравяйте да отделите време, за да изберете най -добрия. Първо подредете собствените си нужди и изисквания – нишата на облеклото, която се впускате, целевите си търговци и много повече – и след това изберете съответно производителя. Проверете тяхната програма за разпространение и че ако се класирате за нея.

3. Изрежете играта си в мрежа
Ако вече не сте добри в работата в мрежа, полирайте това умение, защото ще ви трябва, когато се грижите за търговците на дребно. Като се има предвид, че голям ангажимент с много повече пари, ще трябва да бъдете убедителни за малките предприятия. Така че бъдете гладък говорещ и знайте как да приключите сделката.
4. Не се опитвайте да бъдете всичко за всички
Опитвайки се да бъде всичко за всеки може да бъде фатален. Така че изберете вашата ниша. Не съхранявайте всичко – от фитнес и модни облекла до лайфстайл облекло – и насочете всички – жени, мъже, деца и други. Разберете концепцията за микро-насочване. За разлика от търговец на дребно, не се нуждаете от хиляди клиенти за уважавана печалба; Само няколко са достатъчни, поне през първите ви няколко месеца.
5. Изчистете всички технически цели
Има редица технически аспекти, за които трябва да знаете и да сте готови; Независимо дали ще купувате от производителя, където ще запасите едро, как ще изпращате на клиентите си и т.н. Отговорете на всички тези технически въпроси.
6. Преценете правилно оперативните си разходи и печалби
Бъдете сигурни в финансовия край. Не преувеличавайте и не подценявайте стойността. аспект всичко. имат уважавана стратегия за ценообразуване. Познаването на начина, какво и кога на финансите ще ви поддържат на път, мотивирани, с реални очаквания.
7. Партнирайте с други дистрибутори
Когато правите уважавани приходи, следващата стъпка е да разширите работата си. Как? Вие си партнирате с другите дистрибутори. Затова се огледайте в мрежата. Вашият производител на дрехи или доставчик може да ви помогне да намерите други дистрибуторски компании. Говорете с тях и мащабирайте стратегически, без да рискувате купища.

Ако планирате да започнете вашата компания за разпространение на дрехи, това са седем важни неща, които трябва да запомните. Сега продължете, огледайте се за добър производител.

Етикети:
Компания за разпространение на дрехи
дистрибутор на дрехи
дистрибутори на дрехи
Дистрибутори на дрехи в САЩ
Дистрибутори на дрехи САЩ
Продавачи на дрехи САЩ

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари