Ръководството за летен стил за мъже
20/05/2021, публикувано от Alanic Global

Що се отнася до курирането на летен гардероб, е от съществено значение да изберете такива материи, които ще ви помогнат да се чувствате комфортно, докато сте без усилия. Изминаха дните, когато сте се обличали, за да изглеждате добре. Тази година избягайте от FAD на салона и изберете такива материали, които ще ви помогнат да създадете шикозно модно изявление.
Собствениците на фирми могат да проверят колекцията от мъжки дрехи на едро и да избират от различни примерни парчета, които доставчикът има в магазина. Така че, не изчакайте повече и прочетете, за да знаете повече за детайлите.
Памук
Известен също като Краля на летните тъкани. По -голямата част от вашите летни парчета ще бъдат 100% памучни или памучни смеси, като памук/бельо и памук/коприна. Памукът е изключително дишащ и универсален. Благодарение на по -строгото тъкане, тя набръчква по -малко от разхлабените тъкани за тъкани като бельо. Можете да изберете облекло като Shirting, като спускане на бутони, ризи на лагерни якички, поло и тениски

Спално бельо
Ако памукът е крал, бельото е кралицата. Изработва се от лененото растение и е често срещана лятна алтернатива на памука. Това означава, че навсякъде ще намерите памук, ще намерите вариация на бельо. Лайните тъкани имат по -отворено тъкане, което позволява да се изтече повече топлина и въздух да преминат. Тази дишане е спасителният спасител в горещи, влажни месеци.
Леки, тропически вълни
Подобно на памука, през лятото има леки вълни, проектирани да се носят. Тропическите вълни са чудесни за приспособяване, когато искате да изглеждате полирани. По -строгите им тъкани означават, че се бръснат по -малко от колегите от бельо. За тези, които трябва да носят костюм или спортно палто до офиса или просто да обичат външния вид на официални дрехи, тропическите вълни са ваш приятел.
Свържете се с един от популярните производители на бельо за мъжки дрехи за вашите насипни нужди. Погледнете през огромната колекция и се свържете с екипа за помощ, който съобщава вашите изисквания за идеалното облекло за насипно състояние. Можете дори да постигнете отстъпки за инвестицията на едро, следователно бързайте!
Аудио версия: Щракнете тук
Посока:

Етикети:
Персонализирани производители на бельо
Мъжете доставчици на дрехи
Производители на мъжки бельо
Мъжки производители на бельо в САЩ САЩ
Мъжки дрехи на едро
Мъжки продавачи на дрехи на едро
Производител на бельо
Производители на бельо
Производители на бельо в САЩ
Доставчици на дрехи на едро
Продавачи на едро на мъжки дрехи
Продавачи на едро от мъжки дрехи в Испания

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари