Стойност на оборудването за оразмеряване на ледния хокей
26/11/2015, публикувано от Alanic Global
Оразмеряването на оборудването за хокей на лед е много жизненоважно за увеличаване на представянето на играчите. От шлем до кънките, всичко трябва да спазва политиките на оразмеряване, така че носителите да могат да бъдат най -добрите, без да се сблъскват с ограничения от своите предавки. Много по -обикновено, отколкото не, това не е спорт, при който един размер отговаря на всички, всички се прилагат. Необходимостта от обширна персонализация обикновено се появява, докато създава екипни предавки, независимо от възрастовата група от нива на експертиза.

Сред оборудването, което не може да направи без подходящо оразмеряване, каските могат да бъдат посочени сред най -важното. Каските са най -важните предпазни съоръжения в хокея на лед. С много основни думи, по -добре шлемът се побира по -голямо, ще бъде предлаганата защита. Всичко-от възглавницата до черупката, идеална от каишките до клетката, трябва да се създаде според нивата на размера на главата на играчите.
Производителите на оборудване за хокей на лед Австралия също поставят достатъчно акцент върху формата на клетката, за да отговарят на структурата на лицето на отделните играчи. И това не става въпрос само за големи лиги, а и за любителите на играчите. Оразмеряването на подложката за хокей на лед е също толкова решаващо, колкото каските. Добре прилепналата подложка за носене използва защита към горната част на тялото, включително ключицата, ребрата, бицепсите и гърба. Размер, твърде голям или размер, твърде малък, може да компрометира комфорта, да повлияе на производителността и да причини много повече щети, отколкото да осигури играча от външни наранявания. Прекарването на известно време, за да разбере идеалния размер за съответните членове на екипа, може да представлява добре изразходвани време и пари.
Следващият набор от оборудване, които са длъжни да се провалят без подходящо оразмеряване, са защитните подложки за коляното и пищяла. Очаква се правилното прилягане да обгръща перфектно патела (зона на капачката на коляното), без да се плъзга или прегръща зоната твърде здраво. Размер, твърде голям или размер, твърде малък, не само ще компрометира движението в частта на играча, но и рискува и ще причини допълнителни щети. Същото може да се каже и за ръкавици, облекло, облекла, кънки, кънки и недостиг.
Като се има предвид фактът, че нито един аспект на хокейното оборудване на лед не може да се приеме за даденост, е наложително в частта на купувачите на насипни да търсят производители, които са забележително внимателни относно оразмеряването, докато приемат поръчки. Макар че е вярно, че най -доброто от партидата със сигурност ще дойде на цена, това ще бъде добре направена инвестиция.
Етикети:

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари